воскресенье, 24 апреля 2016 г.

Картопляні млинці

,
,
Інгредієнти:
Картопля 350 г
Борошно пшеничне 12 ст. л.
Цибуля ріпчаста 80 г
Яйця курячі 1 шт.
Ряжанка 200 мл
Вода 200 мл
Перець чорний мелений 1 г.
Сіль 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Для приготування картопляних блинів нам знадобиться ряжанка, борошно, вода, цибуля, яйце куряче, картопля, сіль, перець.
Картоплю очистити, натерти на терці з дрібними отворами, віджати.

У віджату картопляну масу відразу додати ряжанку. Перемішати.
Додати яйце.

Додати дрібно тертий цибуля, сіль, перець.
Додати борошно.

Перемішати все до однорідної маси.
Додати окріп і швидко перемішати.

Випікати картопляні млинці на сковороді, змащеній олією, з обох боків до приємного золотистого кольору.

Подавати найкраще гарячими зі сметаною.
Смачного!
,