среда, 20 апреля 2016 г.

Закуска "Дзвіночки"




-100 Гр. вареної ковбаси («Докторську»),
-50 Гр. сиру (можна замість сиру використовувати підсолений жирний сир),
-1-2 Морквини,
-зубчик часнику,
-майонез.

1. Ковбасу поріжте тонкими пластинами. З кожної платівки скрутіть кульочок-дзвіночок і заколіть його шпажкою (я використовувала зубочистки).

2. Тепер готуємо салат для дзвоника. Натріть на дрібній тертці сиру моркву, сир і часник.

3. Все перемішайте і заправте майонезом.

4. Наповніть цим салатом дзвіночки і покладіть на блюдо, прикрасьте зеленню. У середину дзвіночка за бажанням можна покласти шматочок оливки або крапельку кетчупу, що більше вам подобається.