четверг, 24 марта 2016 г.

Сирна паска

,




Сирна паска
Рівень складності:Легко
Цінова категорія:Доступно
Кількість порцій:4

Опубліковано 03/04/2015

Інгредієнти для приготування: Сирна паска

сир жирний -1 кг
масло -200г
яйця -4 шт.
сметана жирна -400 г
родзинки -1 склянка
цукати -150г
чорний шоколад -1 плитка
какао -2 ст. ложки
Як приготувати Сирна паска


Готуємо так:
Перемішати сир зі сметаною, м’яким маслом та яйцями (у комбайні чи перетерти через сито). Шоколад розтопити на водяній бані і змішати з какао. Форму для паски вистелити мокрою марлею. Сирну масу змішати з цукатами і родзинками, поділити на більшу і меншу частини. В меншу частину додати какао і шоколад.
У форму класти шарами білу масу і шоколадну. Утрамбувати, зверху покласти вантаж. Поставити форму в миску, щоб стікала рідина. Все це поставити на добу в холодильник. Готову паску перевернути з форми на тарілку. Прикрасити на свій смак.